Γεώργιος Μπέκας MD, MSc

Ο ορθοπαιδικός χειρουργός Γεώργιος Μπέκας αποφοίτησε της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και, εν συνεχεία, παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στα Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών. Ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική, στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου «Χατζηκώστα» και στην Ορθοπαιδική, στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας και στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων “Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού”, όπου ασχολήθηκε και με την Παιδοορθοπαιδική. Επιπροσθέτως, εξειδικεύτηκε για έξι μήνες στο τμήμα Μικροχειρουργικής – Άνω άκρου στο ΚΑΤ. Έχει εργασθεί ως επιμελητής ορθοπαιδικός - χειρουργός στο Metropolitan Hospital. Ο ιατρός διαθέτει δίπλωμα Advanced Life Trauma Support και είναι μέλος του Ελληνικού Ιδρύματος Οστεοπόρωσης.

Εκτός από τα ιδιωτικά ιατρεία του σε Παγκράτι και Αγίους Αναργύρους, ο Γεώργιος Μπέκας εργάζεται παράλληλα ως Ορθοπαιδικός - Χειρουργός στο Νοσοκομείο ΡΕΑ και ως συνεργάτης Χειρουργός Ορθοπαιδικός στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Κλινική Αμαρουσίου). Παράλληλα εργάζεται ως επιμελητής Παιδο-Ορθοπεδικός στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών (Όμιλος Ιατρικού Αθηνών). Ο ιατρός ενσκήπτει με ιδιαίτερη ευαισθησία σε κάθε περιστατικό που αντιμετωπίζει, παρέχοντας την ενδεδειγμένη θεραπεία, προσαρμοσμένη στις ιδιαιτερότητες εκάστοτε ασθενούς και της κατάστασής του.

Ο ορθοπαιδικός χειρουργός Μπέκας Ν. Γεώργιος αναλαμβάνει σε συνεργασία με τον ορθοπαιδικό – χειρουργό Μπέκα Γ. Νικόλαο την αντιμετώπιση επειγόντων ορθοπαιδικών χειρουργικών περιστατικών (κατάγματα). Επίσης, η ιατρική ομάδα μας αναλαμβάνει πλήθος τακτικών ορθοπαιδικών χειρουργικών περιστατικών (αρθροσκοπήσεις, ολικές αρθροπλαστικές, μικροχειρουργική άνω άκρου, αθλητικές κακώσεις). Τέλος, στο ιατρείο διενεργούνται σύγχρονες βιολογικές θεραπείες (prp, έγχυση υαλουρονικού – κορτιζόνης).

Γεώργιος Μπέκας MD, MSc

Ραντεβού: 6944 985258
Σταθερό Τηλ.: 210 7232382
Επείγοντα: 6932 038056
EmailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Πρατίνου 3, Παγκράτι

ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Ρήγα Φεραίου 2, Άγιοι Ανάργυροι

Ο ιατρός δέχεται κατόπιν ραντεβού 

 


© 2022, Dr. Georgios Mpekas | Realized by opk.gr